JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

17Apr

Odluke o izboru najpovoljnijih ponuđača u postupku nabavke usluga tehničkog pregleda vozila, br. 14-2/24

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 23.04.2024.

Na osnovu člana 64. i člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda od 15.04.2024. godine,  donose se, 

O  D  L  U  K  E

o izboru najpovoljnijih ponuđača u postupku nabavke usluga tehničkog pregleda vozila, br. 14-2/24             

Na osnovu javnog poziva za nabavku broj: 14-2/24 – Konkurentski postupak za nabavku usluga tehničkog pregleda vozila, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja i otvaranja ponuda.

Komisija za javne nabavke je u Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda konstatovala da su na pomenuti javni poziv dostavljene tri blagovremene ponude i to od ponuđača “OSING"d.o.o. Sarajevo, "BN STEP"d.o.o. Zavidovići i "TRANSPORT"d.o.o. Kakanj.  

Uvidom u pristiglu dokumentaciju ponuđača, Komisija je konstatovala da su ponude od sva tri ponuđača, dostavljene u skaldu sa tenderskom dokumentacijom, odnosno da su formalno - pravno ispravne i ispunjavaju uslove tenderske dokumentacije.   

Nakon analize i ocjene pristiglih ponuda od strane Komisije za javnu nabavku, shodno utvrđenom kriteriju ''Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude'', najpovoljnija ponuda za LOT – 2 - PJ"Šumarija Vareš", dostavljena je od ponuđača “OSING"d.o.o. Sarajevo te je donesena Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Nakon analize i ocjene pristiglih ponuda od strane Komisije za javnu nabavku, shodno utvrđenom kriteriju ''Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude'', najpovoljnija ponuda za LOT – 3 - PJ"Šumarija Kakanj" i PJ"Šumarija Visoko", dostavljena je od ponuđača “TRANSPORT"d.o.o. Kakanj, te je donesena Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Nakon analize i ocjene pristiglih ponuda od strane Komisije za javnu nabavku, shodno utvrđenom kriteriju ''Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude'', najpovoljnija ponuda za LOT – 4 - PJ"Šumarija Zavidovići", PJ"Šumarija Zenica", PJ SP"TAJAN" i UPRAVA,dostavljena je od ponuđača “BN STEP"d.o.o. Zavidovići, te je donesena Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Nakon analize i ocjene pristiglih ponuda od strane Komisije za javnu nabavku, shodno utvrđenom kriteriju ''Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude'', za LOT – 1 - PJ"Šumarija Olovo", nije dostavljena niti jedna blagovremena ponuda u krajnjem ostavljenom roku, te je donesena Odluka o poništenju postupka za navedeni lot. 

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ovih odluka, može se izjaviti žalba ugovornom organu u roku od 5 (pet) dana od dana prijema odluke.