JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

26May

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke usluga izrade Šumskoprivredne osnove za ŠPP"Kakanjsko", br. 04/23

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 06.06.2023.

Na osnovu člana 64. i člana  70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14 i br.59/22 ), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javne nabavke od 24.05.2023. godine, a u skladu sa Rješenjem Ureda za razmatranje želbi, filijala Mostar, br. JN2-03-07-1-1034-9/23, od 19.05.2023. godine, donosi se slijedeća

O D L U K A

O izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke usluga izrade Šumskoprivredne osnove za ŠPP”Kakanjsko”, br. 04/23

Na osnovu javnog  poziva o nabavci broj: 04/23 – Otvoreni postupak za nabavku usluga izrade Šumskoprivredne osnove za ŠPP”Kakanjsko”, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja i otvaranja ponuda.

Komisija za javne nabavke je u Zapisniku o javnom otvaranju ponuda, konstatovala da su na navedeni javni oglas, prispjele dvije blagovremene ponude i to od ponuđača “BOSANSKOHERCEGOVAČKE ŠUME” Sarajevo i “WALD PROJKT”d.o.o. Bosanska Krupa.    

Nakon što je zaprimljena žalba na postupak, Ured za razmatranje žalbi je ugovor dodijelio ponuđaču “WALD PROJKT”d.o.o. Bosanska Krupa, nakon što je utvrđeno da je ponuda ponuđača “BH ŠUME” Sarajevo, nepravilana. Uzimajući u obzir navedeno,  donesena je odluka o izboru najpovoljnieg ponuđača.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ove Odluke, može se izjaviti žalba direktoru JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.