Novosti

08Oct

Obavještenje o održavanju intervjua za aplikante po javnom oglasu za prijem pripravnika

Obavještavamo kandidate koji su se prijavili na Javni oglas za prijem pripravnika br. 03-30-1-4089-2/24, od 05.09.2024. godine, da će se intervju po navedenom oglasu, obaviti dana 15.10.2024. godine (utorak), u prostorijama Uprave društva, ulica Alije Izetbegovića br.25, u Zavidovićima. 

Obavještenje o održavanju intervjua sa tačnim vremenom za svakog pojedinačnog kandidata, možete preuzeti ovdje. 

Postupak izbora za kandidate za poziciju pripravnika zasniva se na razmatranju dostavljene dokumentacije i održanom intervjuu sa svakim od kandidata, koji će vršiti komisija koja ima za cilj da utvrdi personalne karakteristike i iskazane sposobnosti kandidata za obavljanje poslova stručnog osposobljavanja za zanimanje šumarski tehničar u JP “ŠPD ZDK”d.o.o. Zavidovići . Kandidat će biti bodovan ocjenama od 1 do 5.

Konačna ocjena kandidata za mjesto pripravnika za koje je kao uslov propisano srednje obrazovanje čini zbir bodova datih od svakog člana komisije. 

Najbolje rangirani kandidati sa liste uspješnih kandidata, a shodno broju izvršilaca navedenih u ovom oglasu  zasnovat će radni odnos sa pripravnikom na određeno vrijeme.