Novosti

23Sep

Obavještenje - Prijavite uočene nepravilnosti

____________________________________________

Obavještavamo javnost da je odnedavno na zvaničnoj web stranici JP“ŠPD ZDK“d.o.o. Zavidovići, aktiviran Antikorupcijski program, koji ima za cilj bolju saradnju sa internom i eksternom javnošću. Na ovaj način želimo raditi na stvaranju moderno koncipiranog preduzeća, koje će osigurati odnos prema korisnicima naših usluga na profesionalan, nepristrasan i ljubazan način.

U okviru Antikorupcijskog programa na web stranici, nalaze se obrazac za prijavu neetičnog ponašanja, obrazac za prijavu nepravilnosti, obrazac za pristup informacijama i obrazac za pohvale. Putem ovih obrazaca može prijaviti svaku vrstu nepravilnosti, mobinga ili diskriminacije bilo kojeg drugog vida, ali i pohvale koje se odnose na rad preduzeća i njegovih radnika. Vaše pritužbe ćemo nastojati ispraviti a Vaše pohvale će nam pomoći da budemo profesionalniji i odgovorniji.  

Vaše prijave, pritužbe ili pohvale možete poslati na e-mail adresu info@spdzdk.ba, putem pošte na adresu Javno preduzeće“Šumsko – privredno društvo Zeničko – dobojskog kantona“d.o.o. Zavidovići, ili nas pozovite na broj telefona 032/877-834.  

_____________________________________________