Novosti

18May

Maturanti u Ponijevu zasadili sadnice u dvorištu škole

Vedar i sunčan dan u Osnovnoj školi „Fra Grga Martić“ u Ponijevu – Žepče, maturanti ove škole su iskoristili da zasade sadnice u dvorištu škole i donesu notu prirode u okruženje u kojem provode vesele školske dane.

Raduje ih to što su školi u kojoj su stekli svoje prvo obrazovanje, u kojoj su učili čitati i pisati, mogli pokloniti zasađene sadnice koje će praviti ljepši ambijent za nove đake koji će pohađati ovu školu.

Neprocjenjiv je osmijeh i veselo lice đaka koji idu u nove životne izazove, svjesni da su danas ostavili svoj pečat u školskom dvorištu u kojem su proveli bezbrižne školske dane. U hladu koji su danas zasadili, godinama kasnije, kad god ih put nanese, uživat će i zadovoljno se smiješiti sjećajući se vesele graje i drugova iz školskih klupa.

Školsko osoblje i učenici su zahvalni poslovnoj jedinici „Šumariji Žepče“ jer im je omogućila sadni materijal koji je preuzet iz Rasadnika Žepče, a stavljanje besplatnog sadnog materijala na raspolaganje školama, udruženjima i pojedincima, za cilj je imao upravo ovakve akcije.