Novosti

22Apr

Direktor preduzeća uručio mobilni telefon Kemalu Memiću

Jučer su Generalni direktor preduzeća, Jasmin Devedžić, i Izvršni direktor za ekonomsko – finansijske poslove, Anto Perković, posjetili radnike poslovne jedinice“Šumarije Vareš“.

Direktori su sa radnicima razgovarali o problemima sa kojim se susreću u procesu proizvodnje, na koji način Uprava može poboljšati stanje na terenu i o načinima olakšavanja proizvodnog procesa. 

Prilikom posjete, Generalni direktor je uručio mobilni telefon, radniku Kemalu Memiću, koji radi na poslovima u proizvodnji kao sjekač – radnik u šumarstvu.

Zbog izuzetnog zalaganja i odgovornog obavljanja poslova, Kemal je, od strane nadređenih, predložen da dobije simboličnu nagradu za svoj trud i ovom gestom se želi naglasiti da je svaki radnik u ovom preduzeću jednako važan i da se zalaganje uvijek prepozna.

Uprava preduzeća će i ubuduće nagrađivati svoje radnike, jer je važno cijeniti trud i rad radnika koji nose cjelokupan proces proizvodnje, a samo uz odgovorno i profesionalno obavljanje zadataka možemo očekivati i poboljšanje poslovnih rezultata.