JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

25Jun

Odluka o obustavljanju postupka javne nabavke usluga sanacije i izgradnje puteva u PJ“Šumariji Vareš“, PJ“Šumariji Tešanj“ i PJ"Šumariji Kakanj" ,br.14-2/20

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 31.07.2020.

Na osnovu člana 110. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), u postupku 14-2/20, donosi se 

O D L U K A 

o obustavljanju postupka javne nabavke

(Nabavka usluga sanacije i izgradnje puteva u PJ“Šumariji Vareš“, PJ“Šumariji Tešanj“ i PJ"Šumariji Kakanj" br. 14-2/20)

Na osnovu  javnog poziva o nabavci broj 14-2/20 – Otvoreni postupak za nabavku usluga sanacije i izgradnje puteva u PJ“Šumariji Vareš“, PJ“Šumariji Tešanj“ i PJ"Šumariji Kakanj", za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja, otvaranja i ocjene ponuda.

Nakon donošenja odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača, izjavljena je žalba od ponuđača „POROBIĆ“d.o.o. Zavidovići na navedene odluke za lot – 1 i lot – 3.

Ispitujući procesne pretpostavke za rješavanje izjavljene žalbe, shodno odredbi člana 100. Stav 1. Zakona o javnim nabavkama BiH, ugovorni organ konstatuje da je izjavljenja žalba blagovremena, dopuštena i izjavljena od strane ovlaštenog lica.

Navedeni postupak, u skladu sa članom 110. ZJN, obustavlja se za lot - 1 i lot - 3, do donošenja odluke Ureda za razmatranje žalbi po osnovu izjavljene žalbe.

Odluku sa detaljnim obrazloženjem možete preuzeti ovdje.