JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

12Jun

Odluka o izboru najpovoljnjijeg ponuđača u postupku nabavke rezervnih dijelova za vozila Volkswagen i Škoda, br. 39/20

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 22.06.2020.

Na osnovu člana 89. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), i člana 64. stav (1), tačka b), a na osnovu Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda br. 39/20, Komisije za javne nabavke od 08.06.2020. godine,  donosi se slijedeća 

O  D  L  U  K  A

o izboru najpovoljnijeg ponuđača

(Rezervni dijelovi za vozila Volkswagen i Škoda, br. 39/20)

Na osnovu javnog poziva o nabavci predmetne usluge broj 39/20 – Otvoreni postupak za nabavku rezervnih dijelova za vozila Volkswagen i Škodu, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja i otvaranja ponuda. Komisija za javne nabavke je u Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda konstatovala da su na pomenuti javni poziv dostavljene dvije ponude i to od ponuđača „MAAH“ d.o.o. Zavidovići i „AUTOELEKTRA“d.o.o. Sarajevo.

Uvidom u pristiglu dokumentaciju ponuđača Komisija je konstatovala da su obje ponude kompletne, u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije, te da ispunjavaju zahtjeve Ugovornog organa koji se tiču kvalificiranosti ponuđača za učešće u predmetnom postupku javne nabavke, odnosno, dostavljene ponude su formalno-pravno ispravne.

Nakon analize i ocjene pristiglih ponude od strane Komisije za javnu nabavku, a nakon provođenja e-aukcije, shodno utvrđenom kriteriju ''Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude'', preporučeno je da se ponuda ponuđača „MAAH“ d.o.o. Zavidovići sa cijenom od 83.888,51 KM, prihvati kao najpovoljnija u ovom postupku,  te da se donese Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ove Odluke može se izjaviti žalba direktoru JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.