JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

20Sep

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke čeličnih užadi - sajli, br. 55-2/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 30.09.2019.

Na osnovu članova 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14) , a shodno Zapisniku  o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javne nabavke od 10.09.2019  godine, donosi se

O D L U K A

o izboru najpovoljnijeg ponuđača

(Nabavka čeličnih užadi – sajli, br. 55-2/19)

Na osnovu  javnog poziva o nabavci broj 55-2/19 – Otvoreni postupak za nabavku čeličnih užadi – sajli, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja, otvaranja i ocjene ponuda.

Komisija za javnu nabavku, u Zapisniku o javnom otvaranju ponuda u postupku javne nabavke putem otvorenog postupka, konstatovala je prispijeće dvije ponude za učešće u nadmetanju po navedenom javnom pozivu i to od ponuđača „R PRODUKT“d.o.o. Visoko i „JASMIN M“d.o.o. Žepče.

U navedenom javnom pozivu predviđeno je i vođenje e-aukcije, a shodno Pravilniku o provođenju iste.

Uvidom u dostavljene ponude i dostavljenu dokumentaciju, te suštinskom provjerom sadržaja i validnosti ponuda, komisija je konstatovala da su obje ponude kvalificirane, u skladu sa tenderskom dokumentacijom, odnosno formalno – pravno prihvatljive.

Nakon provođenja e-aukcije, kao najpovoljnjija ponuda, prihvaćena je ponuda ponuđača „JASMIN M“d.o.o. Žepče sa konačnom cijenom 14.000,00KM.

Odluku sa detaljnim obrazloženje možete preuzeti ovdje.

Protiv ove odluke, može se uložiti žalba Direktoru društva JP“ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.