JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

18Sep

Odluke o izboru najpovoljnijih ponuđača u postupku javnog nadmetanja, prodaje rabljenih vozila i mašina, br. 07-PS/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 20.09.2019.

Na osnovu Pravilnika o postupku prodaje drvnih sortimenata putem javnog nadmetanja – licitacije, br. NO-02-VI-107/16, od 13.12.2016.godine, i Odluke direktora o raspisivanju javnog nadmetanja o prikupljanju pismenih ponuda, br. 03-2897/19, a shodno izvještaju komisije za otvaranje ponuda br. 03-2897-1-3/19, od 13.09.2019.god., te na osnovu javnog nadmetanja br. 07-PS/19, broj:03-2897-1/19 od 06.09.2019.god., donose se slijedeće, 

O  D  L  U  K  E

O izboru najpovoljnijeg ponuđača

(Prodaja rabljenih vozila i mašina, br. 07-PS/19)

Lot – 1

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Škoda Fabia“, (E27-J-012) , komplet vozilo, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Žarko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle dvije ponude i to od ponuđača Naerac Dalibor i Gaković Žarko. Obzirom da ponuda ponuđača Naerac Dalibor, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, te je kao najpovoljnija ponuda, koja je formalno – pravno ispravna, prihvaćena gore navedena ponuda ponuđača Gaković Žarko.

Lot – 6

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Nissan Terano“, (M02-T-476) , sekundarna sirovina, izabrana je ponuda ponuđača Budiša Milenko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle dvije ponude i to od ponuđača Škobo Risto i Budiša Milenko. Obzirom da ponuda ponuđača Škobo Risto, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, te je kao najpovoljnija ponuda, koja je formalno – pravno ispravna, prihvaćena gore navedena ponuda ponuđača Budiša Milenko.

Lot – 11

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Nissan Terano“, sekundarna sirovina, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Žarko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle dvije ponude i to od ponuđača Škobo Risto i Gaković Žarko. Obzirom da ponuda ponuđača Škobo Risto, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, te je kao najpovoljnija ponuda, koja je formalno – pravno ispravna, prihvaćena gore navedena ponuda ponuđača Gaković Žarko.

Lot – 12

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Nissan Terano“, (M02-T-476) , sekundarna sirovina, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Danijel, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle dvije ponude i to od ponuđača Škobo Risto i Gaković Danijel. Obzirom da ponuda ponuđača Škobo Risto, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, te je kao najpovoljnija ponuda, koja je formalno – pravno ispravna, prihvaćena gore navedena ponuda ponuđača Gaković Danijel.

Lot – 16

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Nissan Terano“, (A39-M-372), kompletno vozilo, izabrana je ponuda ponuđača Budiša Milenko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle tri ponude i to od ponuđača Bačo Đorđe, Budiša Milenko i Gaković Danijel. Obzirom da ponuda ponuđača Bačo Đorđe, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, a najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Danijela. Za navedeni lot, ovaj ponuđač je ponudio cijenu od 2.187,00 KM, ali je svojom izjavom br. 03-4013/19, naveo da odustaje od pomenutog lota, te se isti dodjeljuje drugorangiranom ponuđaču, u ovom slučaju Budiša Milenku, u iznosu od 1.827,00 KM.

Lot – 17

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Nissan Terano“, (K20-E-491), komplet vozilo, izabrana je ponuda ponuđača Budiša Milenko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle tri ponude i to od ponuđača Škobo Risto, Budiša Milenko i Gaković Danijel. Obzirom da ponuda ponuđača Škobo Risto, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, a najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Danijela. Za navedeni lot, ovaj ponuđač je ponudio cijenu od 2.187,00 KM, ali je svojom izjavom br. 03-4013/19, naveo da odustaje od pomenutog lota, te se isti dodjeljuje drugorangiranom ponuđaču, u ovom slučaju Budiša Milenku, u iznosu od 1.831,00 KM.

Lot – 19

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „WW Transporter“, (042-T-060), komplet vozilo, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Danijel, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle dvije ponude i to od ponuđača Gaković Žarko i Gaković Danijel, i obje ponude su formalno – pravno ispravne. Najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Žarko. Za navedeni lot, ovaj ponuđač je ponudio cijenu od 1.559,99 KM, ali je svojom izjavom br. 03-4014/19, naveo da odustaje od pomenutog lota, te se isti dodjeljuje drugorangiranom ponuđaču, u ovom slučaju Gaković Danijelu, u iznosu od 1.307,00 KM.

Lot – 20

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Hyundai“, (A53-T-416)sekundarna sirovina, izabrana je ponuda ponuđača Zekanović Dušan, Prijedor.

Za navedeni lot, blagovremeno je pristigla jedna ponuda i to od ponuđača Zekanović Dušan. Obzirom da ponuda navedenog ponuđača formalno – pravno ispravna, prihvaćena je gore navedena ponuda ponuđača Zekanović Dušan.

Lot – 35

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „WW Transporter“, (J65-A.733), komplet vozilo, izabrana je ponuda ponuđača Budiša Milenko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle tri ponude i to od ponuđača Brković Asmer, Budiša Milenko i Gaković Žarko. Obzirom da ponuda ponuđača Brković Asmer Risto, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, a najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Žarka. Za navedeni lot, ovaj ponuđač je ponudio cijenu od 2.559,99 KM, ali je svojom izjavom br. 03-4014/19, naveo da odustaje od pomenutog lota, te se isti dodjeljuje drugorangiranom ponuđaču, u ovom slučaju Budiša Milenku, u iznosu od 2.107,00 KM.

Lot – 36

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Hyundai“, (009-A-842), sekundarna sirovina, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Žarko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle četiri ponude i to od ponuđača Bačo Đorđe, Budiša Milenko, Gaković Danijel i Gaković Žarko. Obzirom da ponuda ponuđača Bačo Đorđe, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, a najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Žarka.

Lot – 37

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „Hyundai“, (797-T-543), sekundarna sirovina, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Žarko, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle četiri ponude i to od ponuđača Bačo Đorđe, Budiša Milenko, Gaković Danijel i Gaković Žarko. Obzirom da ponuda ponuđača Bačo Đorđe, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, a najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Žarka.

Lot – 44

Kao najpovoljnija ponuda za prodaju putničkog vozila  „WW Transporter“, (M41-T-082), komplet vozilo, izabrana je ponuda ponuđača Gaković Danijel, Banja Luka.

Za navedeni lot, blagovremeno su pristigle tri ponude i to od ponuđača Bačo Đorđe, Muslić Tahir i Gaković Danijel. Obzirom da ponuda ponuđača Bačo Đorđe, nije formalno – pravno ispravna, kao takva nije razmatrana, a najpovoljnjija formalno – prvno ispravna ponuda je ponuda ponuđača Gaković Danijela, sa cijenom 2.487,00KM.

Ponuđačima koji su dostavili ponude, bit će ponuđeno sklapanje ugovora.

Odluke navedenih dvanest lotova, možete preuzeti ovdje.

Javno nadmetanje je poništeno za ostale lotove, s obzirom da nije bilo pristiglih ponuda.

Nezadovoljni ponuđači, mogu podnijeti pismeni prigovor na odluku u roku od 2(dva) dana od dana prijema odluke. Prigovor odlaže zaključivanje ugovora.