JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

20Sep

Odluke o izboru najpovoljnijih ponuđača u postupku nabavke uglja i peleta, br. 63/21

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 27.09.2021.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javne nabavke od broj 63/21,  donose se slijedeće

O D L U K E 

o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke uglja i peleta, br. 63/21

Na osnovu  poziva o nabavci broj: 63/21 – Nabavka uglja i peleta, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići proveden je postupak prikupljanja i otvaranja ponuda. Komisija za javne nabavke je u Zapisniku o javnom otvaranju ponuda u postupku javne nabavke putem otvorenog postupka konstatovala da su za lot – 1 i lot - 2, pristigle tri blagovremene ponude i to od ponuđača „HARMELI“d.o.o. Banovići, „EUROSTIL“d.o.o. Doboj i „BIOCONCEPT“d.o.o. Novi Grad.

Uvidom u pristiglu dokumentaciju ponuđača, Komisija je konstatovala da ponuđač „BIOCONCEPT“d.o.o. Novi Grad, nije dostavio ponudu u skladu sa tenderskom dokumentacijom i da ne ispunjava zahtjeve Ugovornog organa koji se tiču kvalificiranosti ponuđača za učešće u predmetnom postupku javne nabavke, odnosno da pristigla ponuda nije formalno pravno ispravna.

Na osnovu kriterija najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, Komisija je konstatova da je najpovoljniju ponudu za lot – 1, dostavio ponuđač „HARMELI“d.o.o. Banovići, te je donesena odluka o izboru najpovoljnjijeg ponuđača.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Na osnovu kriterija najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, Komisija je konstatova da je najpovoljniju ponudu za lot – 2, dostavio ponuđač„EUROSTIL“d.o.o. Doboj, te je donesena odluka o izboru najpovoljnjijeg ponuđača.

Odluku možete preuzeti ovdje.                                      

Protiv ovih Odluka može se izjaviti žalba direktoru JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 5 (pet) dana od dana prijema odluke.