JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

14Jun

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke rezervnih dijelova za vozila MAN i GAZ, br. 49/21

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 24.06.2021.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), a shodno Zapisniku  o pregledu i ocjeni ponuda broj 49/21 Komisije za javne nabavke od 09.06.2021. godine,  donosi se

O  D  L  U  K  A

o izboru najpovoljnijeg ponuđača

(Nabavka rezervnih dijelova za vozila MAN i za vozila GAZ, br. 49/21)

U zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda broj 49/21 od  09.06.2021. godine, Komisija za javnu nabavku imenovana za provođenje postupka javne nabavke - Nabavka rezervnih dijelova za vozila MAN i za vozila GAZ za potrebe JP''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići konstatovala je prispijeće jedne (1) ponude  za LOT 2 i to od ponuđača „LADA AUTO“ d.o.o. Banja Luka.

Komisija za javne nabavke je konstatovala da u ovom postupku nije bilo dokumentovanih upita i pojašnjenja tenderske dokumentacije. Ponuda je dostavljena na propisan način, uvezana i numerisana u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

Uvidom u pristiglu dokumentaciju ponuđača, Komisija je konstatovala da je ponuda formalno – pravno ispravna. S obzirom na kriterijum najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, ponuđač „LADA AUTO“ d.o.o. Banja Luka je dostavio najpovoljniju ispravnu ponudu, odnosno ponudu u skladu sa tenderskom dokumentacijom koja ispunjava zahtjeve ugovornog organa koje se tiču kvalificiranosti ponuđača za učestvovanje u predmetnom postupku javne nabavke.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba najkasnije u roku od 10 (deset) dana od dana prijema ove odluke.

Žalba se izjavljuje ugovornom organu JP „ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići u pisanoj formi direktno ili preporučenom poštanskom pošiljkom.

Odluku možete preuzeti ovdje.