JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

25Jul

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku 51- 2/18

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 30.07.2018.

Na osnovu poziva za dostavljanje ponuda broj: 51-2/18 – Nabavka eksploziva i eksplozivnih sredstava za potrebe JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići, objavljenom na portalu Agencije za javnu nabavku broj: 360-7-1-53-3-91/18 od 12.07.2018. godine, proveden je postupak prikupljanja, analize i ocjene ponuda.

Na predmetni javni poziv pristigla je 1 (jedna) ponuda i to od ponuđača “BEAT BH” d.o.o. Živinice sa ukupno ponuđenom cijenom od 7.320,00 KM bez PDV-a.

Uvidom u dostavljenu ponudu, priloženu dokumentaciju te suštinskom provjerom sadržaja i validnosti dokumentacije, komisija za javnu nabavku je konstatovala da je ponuda ponuđača “”BEAT BH” d.o.o. Živinice dostavljena u skladu sa tenderskom dokumentacijom i da ispunjava zahtjeve ugovornog organa.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH  (Službeni glasnik BiH broj 39/14) a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javnu nabavku  broj:  51-2/18 od 24.07.2018. godine, donesena je Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača kojom se prihvta ponuda ponuđača  “BEAT BH” d.o.o. Živinice  za  nabavku eksploziva I eksplozivnih sredstava za potrebe JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba JP “ŠPD ZDK”  d.o.o. Zavidovići u roku od 5 (pet) dana od dana prijema odluke a po okončanju roka za prigovor, ugovorni organ će pozvati izabranog ponuđača radi zaključenja odgovarajućeg ugovora kojim će se regulisati međusobna prava i obaveze vezane za predmetnu nabavku shodno zahtjevima – uslovima ugovornog organa navedenim u tenderskoj dokumentaciji.

Odluku o izboru napovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje