JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

21Jun

Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku radova na izgradnji mosta Kondžilo (lot - 1) i sanaciji puta Jastrebac (lot - 2), br. 30/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 01.07.2019.

Na osnovu člana 69. i člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javne nabavke od 19.06.2019. godine,  donose se

O  D  L  U  K  E

         O izboru napovoljnijeg ponuđača

(Nabavka radova na izgradnji mosta Kondžilo (lot - 1), i sanaciji puta Jastrebac (lot – 2),  br. 30/19)

Na osnovu javnog poziva o nabavci predmetne usluge broj 30/19 – Otvoreni postupak za nabavku radova na izgradnji mosta i sanaciji puta, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja, otvaranja i ocjene ponuda.

Komisija je 17.06.2019.godine izvršila otvaranje blagovrmeno pristiglih ponuda a svi članovi komisije su bili prisutni prilikom otvaranja i ocjene ponuda.

LOT – 1 Izgradnja mosta Kondžilo PJ“Šumarija Visoko“

U Zapisniku o javnom otvaranju ponuda konstatovano je da je pristigla jedna(1) ponuda za učešće u nadmetanju po navedenom javnom pozivu (lot – 1), i to od ponuđača „POROBIĆ“d.o.o. Zavidovići. Ponuda je dostavljena na propisan način, numerisana, uvezana i u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

U skladu sa kriterijem Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, kao napovoljnija ponuda, prihvata se ponuda ponuđača „POROBIĆ“d.o.o. Zavidovići, sa ponuđenom cijenom od 16.142,00 KM.

Odluku možete preuzeti ovdje.

LOT – 2 Sanacija puta Jastrebac PJ“Šumarija Žepče“

U Zapisniku o javnom otvaranju ponuda konstatovano je da su pristigle tri(3) ponude za učešće u nadmetanju po navedenom javnom pozivu (lot – 2), i to od ponuđača „POROBIĆ“d.o.o. Zavidovići, „HAJDIĆ“d.o.o. Maglaj i „IKAN“d.o.o. Zavidovići . Ponude su dostavljene na propisan način, numerisane, uvezane i u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

U skladu sa kriterijem Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, kao napovoljnija ponuda, prihvata se ponuda ponuđača „IKAN“d.o.o. Zavidovići, sa ponuđenom cijenom od 64.796,28 KM.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ovih odluka može se izjaviti žalba direktoru JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.