JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

30May

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za usluge održavanja informacionog sistema IMEL BIS, za 2019.godinu, br. 36/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 05.06.2019.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH  (Službeni glasnik BiH broj 39/14,) a u skladu sa preporukom Komisije za javne nabavke date u Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda od 29.05.2019. godine, donosi se slijedeća:

O  D  L  U  K  A

o izboru najpovoljnijeg ponuđača

(Usluge održavanja informacionog sistema IMEL BIS za 2019.godinu, br. 36/19)

Na osnovu odluke o imenovanju komisije broj 36/19 od 25.02.2019.godine, imenovana komisija je dana 29.05.2019. godine, izvršila otvaranje blagovremeno pristiglih ponuda. Svi članovi komisije su bili prisutni na javnom otvaranju ponuda kao i na sastanku prilikom pregleda i vrednovanja ponuda.

Procijenjena vrijednost nabavke iznosila je 6.500,00 KM.

Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv i to od ponuđača „IMEL“d.o.o. Lukavac.

Ponuda je analaizirana i ocijenjana, te je utvrđeno da je ista kvalificirana, odnosno, ponuda je dostavljena u skladu sa tenderskom dokumentacijom.

Za ovaj postupak, bilo je predviđeno vođenje e- aukcije, ali s obzirom da je na javni poziv pristigla samo jedna ponuda, ista se nije mogla zakazati.

Shodno navedenom, komisija je predložila direktoru preduzeća donošenje Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača i sklapanje ugovora sa istim.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 5 (pet) dana od dana prijema odluke.