JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

12Mar

Odluka o izboru napovoljnijeg ponuđača za nabavku hemijskih zaštitnih sredstava i sredstava za prehranu, br. 25/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 18.03.2019.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH  (Službeni glasnik BiH broj 39/14) a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javnu nabavku  od 08.02.2019 godine, Direktor preduzeća donosi

O D L U K U

O izboru najpovoljnijeg ponuđača

(Hemijska zaštitna sredstva i sredstva za prehranu, br. 25/19)

Komisija imenovana za provođenje postupka javne nabavke broj 25/19 – Hemijska zaštitna sredstva i sredstva za prehranu za potrebe JP „ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići, a prema specifikaciji navedenoj u tenderskoj dokumentaciji, provela je postupak prikupljanja i ocjene ponuda.

Komisija za javnu nabavku je u svom zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda konstatovala da je na predmetni javni poziv pristigla jedna ponuda i to od ponuđača „BAŠIĆ – POLJOPROM“d.o.o. Maglaj.

U postupku ocjene ponuda, nakon pregleda dokumentacije ponuđača, Komisija konstatuje da je ponuda ponuđača „BAŠIĆ – POLJOPROM“ d.o.o. Maglaj, u skladu sa tenderskom dokumentacijom i ista je ocijenjena kao  kvalificirana, odnosno da je formalno – pravno ispravna. 

Na osnovu navedenog, donosi se odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača sa firmom „BAŠIĆ – POLJOPROM“ d.o.o. Maglaj.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ove odluke, može se uložiti žalba Direktoru društva JP „ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići u roku od 5 (pet) dana od dana prijema odluke.