JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

11Mar

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku br. 21/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 11.03.2019.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH  (Službeni glasnik BiH broj 39/14) a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javnu nabavku  od 05.03.2019 godine, Direktor preduzeća donosi

O D L U K U

O izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku 21/19

Na osnovu javnog poziva broj 21/19 – Nabavka guma za šumske traktore za potrebe JP „ ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja i ocjene ponuda.

Zapisnikom o pregledu i ocjeni ponuda od 05.03.2019. godine konstatovano je prispijeće dvije ponude, od ponuđača „INTER – COM“ d.o.o. Zenica i „EURO DAM – JAS“ d.o.o. Lukavac, koje su formalno pravno ispravne.

Komisija za provođenje postupka javne nabavke je za isti pokrenula e-aukciju, koja je provedena 08.03.2019.godine.

Prema provedenoj e-aukciji ponuda od ponuđača „EURO DAM – JAS“ d.o.o. Lukavac, ekonomski je povoljnija u odnosu na drugorangiranu ponudu, te na osnovu svega navedenog, Komisija za provođenje postupka javne nabavke predlaže donošenje Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača i zaključivanje ugovora sa izabranim ponuđačem.

Protiv ove odluke može se uložiti žalba Direktoru društva JP „ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.

Odluku možete preuzeti ovdje.