JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

15Feb

Odluke o izboru najpovoljnijih ponuđača u postupku 08/19 - Pošumljavanje

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 25.02.2019.

Komisija za javne nabavke koja je imenovana za provođenje postupka javne nabavke br. 08/19 - Nabavka usluga u šumarstvu – Pošumljavanje za potrebe JP“ŠPD ZDK“d.o.o. Zavidovići, 07.02.2019.god., izvršila je otvaranje blagovremeno pristiglih ponuda.

Na osnovu člana 65. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14)  i člana 18. Uputstva za pripremu modela tenderske dokumentacije i ponude (Službeni glasnik BiH, br. 90/14 i 20/15),  Komisija za javne nabavke je sačinila Zapisnik o pregledu i ocjeni ponuda na osnovu kojeg su sačinjene odluke o izboru najpovoljnijih ponuđača za predmetnu nabavku.

Ponude su dostavljene na propisan način, uvezane i numerisane u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije. 

Ponude su rangirane po lotovima kako slijedi: 

LOT – 1 Usluge šumsko – uzgojnih radova u PJ ”Šumarija Olovo”I, (RJ Olovo), procijenjena vrijednost 80.713,49 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 1), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 2 Usluge šumsko – uzgojnih radova u PJ”Šumarija Olovo” II, (RJ Solun), procijenjena vrijednost 104.675,28 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 2), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje

LOT – 3 Usluge šumsko – uzgojnih radova u PJ”Šumarija Olovo” III, (RJ Duboštica), procijenjena vrijednost 138.665,36 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 3), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 4 Usluge šumsko – uzgojnih radova u PJ”Šumarija Vareš”, procijenjena vrijednost 188.293,55 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 4), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 5 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Visoko” I, procijenjena vrijednost 47.135,41 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 5), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 6 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Visoko” II, procijenjena vrijednost 82.179,73 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 6), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj . Odluku o poništenju postupka javne nabavke za ovaj lot možete preuzeti ovdje.

LOT – 7 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Kakanj” I, procijenjena vrijednost 120.803,19 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 7), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 8 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Kakanj” II, procijenjena vrijednost 157.856,19 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 8),i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 9 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Zenica” I, procijenjena vrijednost 99.922,15 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 9), i to od ponuđača „GRADNJA 1“d.o.o. Tešanj . Odluku o poništenju postupka javne nabavke za ovaj lot možete preuzeti ovdje.

LOT – 10 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Zenica” II, procijenjena vrijednost 91.381,29 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 10), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj . Odluku o poništenju postupka javne nabavke za ovaj lot možete preuzeti ovdje.

LOT – 11 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Žepče”, procijenjena vrijednost 96.806,93 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće dvije ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 11), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj i „GRAFICOM“ d.o.o. Maglaj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 12 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Zavidovići” I, (RJ Kamenica), procijenjena vrijednost 94.555,13 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 12), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj . Odluku o poništenju postupka javne nabavke za ovaj lot možete preuzeti ovdje.  

LOT – 13 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Zavidovići” II, (RJ Vozuća), procijenjena vrijednost 139.088,30 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće jedne ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 13), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 14 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Maglaj”, procijenjena vrijednost 10.856,23 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće dvije ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 14), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj i „GRAFICOM“ d.o.o. Maglaj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

LOT – 15 Usluge šumsko- uzgojnih radova u PJ”Šumarija Tešanj”, procijenjena vrijednost 36.587,79 KM. Zapisnikom o javnom otvaranju ponuda konstatovano je prispijeće dvije ponude za učestvovanje u nadmetanju za navedeni javni poziv(Lot - 15), i to od ponuđača „GRADNJA 1“ d.o.o. Tešanj i „GRAFICOM“ d.o.o. Maglaj. Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača možete preuzeti ovdje.

Protiv ovih odluka može se izjaviti žalba najkasnije u roku od 10 (deset) dana od dana prijema ovih odluka. Žalba se izjavljuje ugovornom organu JP „ŠPD ZDK“ d.o.o. Zavidovići u pisanoj formi, direktno ili preporučenom poštanskom pošiljkom.