JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

27Dec

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku 104-2/18

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 03.01.2019.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH broj 39/14), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javnu nabavku broj: 104/18 od 20.12.2018. godine, Direktor društva donosi slijedeću: 

O D L U K U

o izboru najpovoljnijeg ponuđača

Na osnovu poziva za dostavljanje ponuda broj: 104-2/18Usluge sistematskog i ljekarskog zdravstvenog pregleda radnika JP”ŠPD ZDK”d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja, analize i ocjene ponuda.

Na predmetni javni poziv pristigla je 1 (jedna) ponuda i to od ponuđača JU“DOM ZDRAVLJA” ZENICA. Uvidom u dostavljenu ponudu, priloženu dokumentaciju te suštinskom provjerom sadržaja i validnosti dokumentacije, komisija za javnu nabavku je konstatovala da je ponuda ponuđača JU“DOM ZDRAVLJA” ZENICA dostavljena u skladu sa tenderskom dokumentacijom i da ispunjava zahtjeve ugovornog organa.

Za ovaj postupak, tenderskom dokumentacijom, je bila predviđena e-aukcija, ali imajući u vidu činjenicu da se kod prijema jedne prihvatljive ponude ne može zakazati ista, postupak se okončao u skladu sa članom 69. Zakona o javnim nabavkama.

Po okončanju roka za prigovor, ugovorni organ će pozvati izabranog ponuđača radi zaključenja odgovarajućeg ugovora kojim će se regulisati međusobna prava i obaveze vezane za predmetnu javnu nabavku, shodno zahtjevima – uslovima, ugovornog organa navedenim u tenderskoj dokumentaciji.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 5 (pet) dana od dana prijema odluke.

Odluku možete preuzeti ovdje.